Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kínai Ételek

2008.01.16

Kínai konyha receptjei

Letöltés

Kínai ételek

Bevezetés

Hogyan használjuk a pálcikákat?

Kis kínai fűszerlexikon

A rizs főzése

Receptek

Ananászos rizs

Ananászos tofu édes-savanyú mártásban

Aprórákos főtt rizs

Ánizsos csirkemáj

Barackos csirkecsíkok

Bársonyos kínai kel

Borjú bambuszrüggyel

Brokkolis csirkemellcsíkok

Chilimártás

Chow Sub Gum Mein

Citromízű csirkesült

Cukkíni bundában

Cukkíni párolva paradicsommal

Currys rizs

Currys zöldbabsaláta

Csípős tojásleves zöldborsóval

Csirke alaplé

Csirke chilivel sütve

Csirke szezámbundában

Csirke szecsuani módra

Csirkemáj gyömbérrel és zöldborsóval

Csirkemáj illatos mártásban

Darált marhahús zöldbabbal

Diós csirkecsíkok sütve

Egyszerűen jó halleves

Édes-savanyú csirke

Édes-savanyú leves

Édes-savanyú marinált ponty-rudacskák

Édes-savanyú mártás

Édes-savanyú sertés ananásszal

Édes-savanyú tintahal

Főnix csirkeszárny

Halgombócleves

Halszeletek pikáns mártásban

Húslabdák

Kacsahús fehérborban

Kantoni sült rizs

Kínai bélszín

Kínai csirkefalatok magyarosan, wokban

Kínai kel

Kínai tojásos kukoricaleves (6 személyre)

Kukoricaleves rizsgombóccal.(japán)

Madárfészek-leves

Mandarinleves

Marhahús brokkolival

Marhahús gyömbérrel

Párolt kacsa

Rakott kínai kel

Rizs kantoni módra

Sanghaji tojásleves

Savanyu-erős leves

Sertéshúsgombócok üvegtésztával

Sonkás-póréhagymás kacsa

Sült békacombok

Szecsuani leves

Szezámmagos sertéskaraj

Szójás marharagu

Tavaszi tekercs 1

Tavaszi tekercs 2

Vegyes sült zöldségek

Won-ton leves

Zamatos csirkezúza